It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

bahayanya tekn0logi
Monday, December 20, 2010 | 2:14 PM | 8 comments
dalam satu entri tu aku ada cakap pasal teknologi kan..ala..yang pasai mesin tikam tu..
tak ingat? klik sini.

teknologi canggih masa skrg ni wat kita lalai.
tambah-tambah pada budak-budak kecik.



amboi,bru darjah satu p0n dah ada FB, siap tanya aku lagi.

"akak ade FB tak?add la adik"

peehhhh!

hebat!

maksud aku bahaya teknologi ni pada kanak-kanak ialah perkembangan fizikal dan mental d0rg.
kanak-kanak kan belajar melalui pengalaman.

kalau dah terperap dalam bilik, depan laptop, 
mana nak korek pengalaman tu??
memang lah maklumat di hujung jari. tapi tak sama lah dik..

meh teng0k perbezaan pengalaman budak-budak dulu dan sekarang.


sekarang ni, aku dah tak nmpak dah sekumpulan budak laki or perempuan yang lepak main sama-sama.

teng0k kanak-kanak palestin ni,d0rg masih berkumpul ramai2 main sama-sama.sebab ape?tekn0logi tak sehebat kita yang dilanda kemewahan ni dan tu la meth0d yang ada utk berser0nok

kalau dulu, buat ape pun mesti dengan geng.
*melalui pengalaman aku dulu la*
makan pun nak sama-sama. siap angkut pinggan n cawan p umah d0rg g makan.

"ari ni makan kat umah kamu, es0k kat umah kite pulak ye"

ala-ala..comelnye, law aku dulu, sebel0m maghrib je ada kat umah sampai malam *penah sampai mak aku isi baju aku dalam beg,soh tdo umah kawan~haha
banyak aktiviti woi men ngan kawan2.

anak patung kertas ni lah. tukar-tukar baju, siap de yang set ngan kucing lah, payung lah, macam-macam! terbaik! siap wat suara kecik2 yg tak tahan tuh! tingkat imaginasi kanak-kanak.
tp guna tali getah 2..main zer0 p0int, rumah terbakar,macam-macam lah. yang ni dapat tingkatkan perkembangan fizikal lah for sure. 

yang paling best main r0unders. guna b0la tenis yang lama-lama, pastu amek kayu. slalu kita0rang guna  kayu kaki kerusi yang patah kat sek0lah tu. selud0p bawak masuk beg! eh eh..dorg la wat..aku budak bek, aku tak buat la~ lalala~
game kad. sy0k ooo sampai berebut-rebut nak snap! kad happy family. mesti nyanyi. 0ne happy family at home!haha..yang ni dpat tngkatkan mutu nyanyian.lalalala~


tapi bebudak sekarang,

login FB dari pagi, malam baru logout"
agak-agak ada yang nak tanya pape kat kawan walaupun umah sebelah,
pkai chat je.

"ea, s0k u nak ik0t i g mall X wit my sis??"
"ok, C U then, babai muah muah"



menyampah i~



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!