It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Produk Herbalife Malaysia
Tuesday, November 11, 2014 | 2:24 PM | 0 comments

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


1) Formula 1 Nutritious Mixed Soy Powder Drink (gambar 1)
2) Formula 3 Blended Soy & Whey Protein Powder(gambar 2)
3) Teamix (gambar 3)
http://products.herbalife.com.my/weight-management/daily-nutrition


4) Herbal Aloe Concentrate



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


http://products.herbalife.com.my/content/en-my/pdf/products/2012_product_catalog_eng.pdf
(Page : 25)



5) Omega 3 Fish Oil



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


http://products.herbalife.com.my/content/en-my/pdf/products/2012_product_catalog_eng.pdf
(Page : 24)



6) NW Formula



"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"


http://products.herbalife.com.my/content/en-my/pdf/products/2012_product_catalog_eng.pdf
(Page : 24)

7) Calcium Plus


"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, mencegah atau mengubat mana-mana penyakit"

http://products.herbalife.com.my/targeted-nutrition

Setiap negara ada produk yang berlainan. Bahkan dekat singapore punya teamix pun bukan sebut teamix. dan malaysia ada 5 perisa shake taw! Malaysia sgt beruntung sebab ada banyaakkkk perisa. Tapi sy tunggu cookies and cream masuk malaysia. yummy sgt uolls. ada kat korea, US dan beberapa negara lain je. so masa event je dapat tukar. em em yummynyaa cookies and creamm :D

mana nak dapat produk herbalife ni?
saya boleh bantu.



Hubungi dengan cara sms/call/whatsapp :

Ahli Bebas Herbalife Malaysia


AIDA: 013-2858185
WAN : 019-4114855


Labels: ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!