It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Kalender cuti sekolah 2015
Wednesday, November 12, 2014 | 12:00 AM | 0 comments

Salam!

mesti ramai yang tertanya-tanya dan ternanti-nanti kalender tahun depan kan?
haaa.ahkakkk ni pun tertunggu-tunggu jugak sebab ada event besarrrr tahun depan. hihi.

nah download takwim tu kat link bawah ni.
ni direct dari website Kementerian Pelajaran Malaysia.




dah ada kalender ni boleh la nak rancang majlis kawen ke, tunang ke, bercoti ke melancong, melencung dan sebagainya lah.

hihi.

happy sharing guys!



Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!