It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Salam Syawal 1435
Monday, August 18, 2014 | 2:17 PM | 0 comments
Salam semua.

lama dah tak post entri pasal life. 
asyik herbalife je kan?

weeee~

harap tak terlewat nak ucap selamat hari raya maaf zahir batin kepada semua muslimin dan muslimat.
Syawal kan sebulan. marilah kita bermaaf-maafan.
ececeyyy..

alhamdulillahh dah hampir 5 bulan kerja sekarang ni dalam perak.
dapat la reunion, jumpa kawan-kawan lama dan macam-macam lagi tambah2 di bulan syawal..
kan tujuan kita sambut hari raya pun untuk mengeratkan hubbungan kita sesama islam disamping menyambut kemenangan kita berpuasa sebulan.

amboiii ayat cikgu bm. haha

banyak rumah terbuka, lauk-pauk raya yang selalu terhidang dalam bulan syawal ni.
moga kita pandai2 la kawal kalori masing-masing ye.
tak salah kalau nk merasa semua tu. tapi pandai2 la kawal sendiri :)

dah masuk kalori lebih, bakar kalori balik tu pon kena la lebih ye.
kalau tidakkkkkk,
naik la angka kat penimbang tu uollss..
oh noooO!

pendek kata,
nak sihat, nak kurus, jaga la pemakanan anda.

:D

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!