It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Testimoni Herbalife saya Pengedar Bebas Herbalife
Thursday, January 23, 2014 | 12:23 PM | 1 comments

"Keputusan ini adalah tipikal. Hasil Individu mungkin berbeza-beza."

Wiwiiittt..tengok tangan saya belah gambar kiri tu..dah serupa bonzer kan? tumbuk org pon boleh koma..haha..

Kalau gambar sekarang, boleh jadi bonzer tak? ececeyyy~

kalau dulu, saya dah cuba bersukan, jogging, tapi tak tahu makanan apa yg rendah kalori yg boleh turunkn berat. Sebab saya tahu..formula turun berat ialah 80% nutrition, 20% exercise!



jadi, sy mkn mcm biasa..hari2 jogging tp hari2 makan nasi n lauk mcm biasa tiap2 kali meal..ye laaa..lapar kan? hihi..sebab tak tahu nak makan ape yang sesuai untuk lose weight program kan yg tak berat, penuh nutrisi.

plus, lepas makan pulak ngantuk. penat bersenam, kenyang mkan, ape lagi..zzzzzzzzzzz je la..
sebab tu xde perubahan pon.

lepas amalkan herbalife, lepas bersenam ambil shake, rendah kalori, sedap, kenyang pulak tu.
minum teamix pulak masa bersenam dan selepas bersenam. memang bertenaga!
tak ada masalah mengantuk lagi yay!

ingat la..kuat mana pon korang bersenam, tapi tak jaga makan, makan fast food, makan deep fried food, rupa bonzer macam sy dulu jugak la korang. sy dah cuba macam2 cara. tradisional, dan lain-lain. tapi herbalife jugak yang bantu saya uruskan berat badan dan lifestyle saya.

paling pantang kalau nak kurus tu ape? haaaa..
NO FAST FOOD, NO CARBONATED DRINK AND NO DEEP FRIED FOOD please.

anda ingin berubah seperti saya?
hubungi dgn cara call, sms atau whatsapp saya di 013-2858185 @ 019-4114855 untuk consultation.


"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit."

Labels: ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!