It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

pakej murah pulau perhentian
Thursday, January 30, 2014 | 11:16 AM | 1 comments
 Salam..

teringin nak bercuti tapi rasa mcm kos tinggi?
dulu sy dah pernah follow akasia travel ni..best!
murah, affordable!

nak tanya ape, quotation, bila, mcm mn? semua boleh..chat je dorang..24jam dekat link ni : http://www.akasiatravel.com.my/ 




mcm2 negeri dia boleh cover..dari dalam malaysia, sampai la ke luar negaraa :))



ni antara contoh tentatif yang ada..

Trip Perhentian Island..Confirm berbaloi2 & Confirm Kecoh..

Tarikh : 28 Feb 2014 - 2 March 2014
Location : Perhentian Island Besar (Flora Bay Resort)
Bil Seat : 40 Person 
Details Trip : 
--> Full Package Trip With Bus from Kuala Lumpur
--> Full Meal (Breakfast,Lunch,Dinner,BBQ)
--> Snorkeling Package ( With Equipment )
Price : RM329/person
Deposit : RM50/person

Code Trip : SK0001
Contact : 013-247 2423 (Intan) & 017-9825582 (WhatsApp Only)
Email : intan@akasiatravel.com.my

korang boleh ikut tentatif ni or request free n easy..benda boleh bincangggg~
hehe


okies dah dapat info kan? boleh pergi laju2 kat page dorang or call je nombor yang tertera :)

Labels: ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!