It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Menu makan malam untuk turun berat secara sihat
Thursday, December 12, 2013 | 10:24 PM | 0 comments

Apa dinner anda malam ni?

untuk turun berat, saya minum shake untuk ganti makan malam saya.

kenyang, sedap dan bertenaga minum shake herbalife ni.





anda mahu? mari PM kami TANYA BAGAIMANA:)


"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit."
"Keputusan ini adalah tipikal. Hasil Individu mungkin berbeza-beza."

Tak ambil herbalife pon boleh jugak.
pastikan makan makanan yang rendah kalori, rendah lemak, kolestrol free dan ada nutrisi seimbang.
Macam mana tu?
haaa..eat clean la jawapannya.
sayur salad yg BUKAN dimasak dengan minyak.
Protein iaitu ayam, ikan atau telur yang TAK ADA kuah-kuah minyak or gulai.
Karbo yang sederhana untuk keperluan badan mcm kentang or brown rice.

nak sihat memang susah sebab kita kena ada determination yang kuat.
setakat hangat-hangat tahi ayam, mmg tak kemana la awak :)


tak pon kalau nak mudah tapi sihat dan lengkap mcm yg sy cakap tadi tu, shake herbalife lah jawapan nya :)


 LIKE







contact us :

Aida
Call/ SMS/whatsapp/LINE/WeChat : 013-2858185
Facebook : Aidatul Amiza (LINK)

Wan
Call/ SMS/whatsapp : 019-4114855

Facebook : Ahmad Ridhwan (LINK)

Labels: , , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!