It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Day first trip pulau redang bersama Akasia Travel
Friday, May 10, 2013 | 7:03 PM | 1 comments
Salam!

Alhamdulillah kami satu bas dr KL tiba di perkarangan masjid merang,setiu terengganu pada pukul 6.00pagi utk menunaikan solat subuh.




Seterusnya bersarapan di kedai berhampiran dan terussss naik feri yg dh tunggu kat jeti merang tu utk ke pulau redang!


Wehooooo!!! Excitedddd!!




Taraaaaa~ belah ombak kemain lagi dapat lena sepukul, tup tup dah sampaiii pulau redang!


Waaaaaaa!!! Hebatnya rasa.

Pantai biru pasir putih batu kelabu ketam biru ikan kuning. Hahahhahaa.teruja sangat dah aku ni. *sabar.sabar.sabar*

Beri laluan para artis lalu dulu.




Kenal tak siapa?? Haaaaa..trip kali anjuran majalah mangga. Ada mangga, ada la artis. Fuuuhhhh..cantik betul anis suraya ni kan..kurusss je tgk depan2 :))

Taraaaaa! We are here.








Cantikkan pulau redang? Seyes tak tipu. Nak dibandingkan dngan pulau pangkor,teluk batik,port dickson, this is much much much better n prettier! Air biru woi! Air biru! Hahaha..*
aku pulak yg sawan tgk air kaler biru ni. TT*





Next, lunch seround yg disediakan oleh pihak resort.




Setel? Dah makan solat semua, moh pegi snorkeling weyhhh!
Teruja lagi mcm org kena sawan. Aaaaaaaaaa! Syoknyaaaa!!




Naik bos 10minit ke spot pantai yg diberi nama pasir akal..banyak gilaaaaaaaa ikan warna biru hijau kuning oren putih itam pepel pink woi woi woi..cantikkkkk sgtttt!!




Gambo underwater kena tunggu nanti! Sbb kamera patik kurang maju daripada kameraman yg lain.
T_T

Sgt fun bersnorkeling bersama artis n kawan2 yg lain selama 2jam..semua ni termasuk dlm pakej.hebat kan? :))

Dh balik snorkeling, minum petang smua, free n easy..ada yg berehat, smbung mandi laut, berbola tampar, mcm2 lah..mmg seronok!



So mlm ni kami ada dinner..nnt i update okeyh?

P/s : jeles? Jom la pegi next time! Mmg recommended agensi 'Akasia Travel' ni..10000000 thumbs up!! Pulau Redang pn terbaik!!!!

Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!