It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

agensi perlancongan
Sunday, May 26, 2013 | 7:21 AM | 0 comments


salam semua.

ramai yang nak pergi melancong ke mana2 tempat tapi tak tahu mana nak pergi macam mana kan?
dah beli tiket flight tapi tak tahu mana nak duduk kat sana, or mana nak cari tourist guide kat sana, or tak tahu nak guna transport ape kat sana. 

jangan risau, Akasia Travel sentiasa ada untuk anda.

a lil bit details about akasia travel sdn. bhd. :-

AKASIA TRAVEL & TOURS SDN. BHD was established on July 24th 2012, is a company registered with Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) and licensed under the Ministry of Tourism Malaysia (1011171-M/KPL4265). Akasia travel is active members in BUMITRA (Bumiputra Travel and Tours Association) and has been involved in holiday management and event management (Vacation Organizer & Event Management Company).

The business field of AKASIA TRAVEL & TOURS is including being a Travel Agent, Local & International Event Management, Business Consultant and Trade Management.

The elements of hard work, experience and knowledge are combined to ensure that AKASIA TRAVEL & TOURS emerge as well-known travel agent.

We are one of the intermediary or service providers in holiday field based on our experiences in destinations with extensive network and direct assistance from our business partners that full of experience.

:)


office dorang terletak di Batu Caves, Selangor.


tapi no problem.
duduk jauh pun boleh online arrangement dengan dorang.
nak pergi mana2, 
nak amek pakej murah yg mmg sesuai dengan bajet korang,
boleh call nombor2 bawah ni :

Office:

 +603-61880179

 H/P:

 010-9055905

 
017-9825582

 
0129220073

cakap je nak pergi mana, tarikh berapa, berapa orang nak pergi, 
insyaallah dorang akan bg yg terbaik untuk korang macam mn yg dorang dah bg yang terbaik ms kami g pulau redang bersama artis tu..

ingat tak?? 
ala~ dalam entri ni -----> LINK

semua cover dalam pakej murah weyhhh!
banyak aktiviti n pakej yang dorang rancangkan..boleh tgk contoh gambar bawah ni..


ni pulak antara gambar2 dalam page.
mostly kalau dorang buat event, dorang akan update dalam page atau group.



teringin nak pergi pakej under dorang yang terbaik yet murah n berbaloi ni??
boleh LIKE FB dorang.

ni link FB page dorang ----> AKASIA TRAVEL & TOURS SDN. BHD. (LINK)

siap masuk mangga online lagi taw percutian kami ni hari tu.



kalau tak percaya, tgk ni LINK ni ---> MANGGA ONLINE (LINK)

terbaik woookkk!



Labels: , , , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!