It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Pakej Pulau Redang 2013
Sunday, March 24, 2013 | 11:30 PM | 0 comments

Salam semua!
jom ke pulau redang ditemani si cantik manis Nelydia Senrose.

pulau redang yang tersangatlah cantiknya.
pasir putih tepi pantai, ombak saling bekejaran.
*tetiba teringat lagu amelina (asyik)*
-___________-




Pakej ni lengkap cover makanan, aktiviti, pengangkutan pergi balik dari KL, penginapan.
hah.
ape nak lagi?
kita pegi sana just enjoy je..tak yah bawak duit dah :)

Antara aktiviti yang akan dijalankan :

snorkeling
swimming
jungle trackking
mencandat sotong
aktiviti pantai
BBQ
indoor games spt karaoke, dart, dll

hebat takkk?

kalau hebat,
jom cepat2 booking.
untuk booking RM50 jeeeee!


untuk pertanyaan lebih lanjut, hubungi :

Nasa :  010-9055905

atau

Azam :  017-9825582

atau


Office: 603-61880179 




atau korang boleh LIKE page :-


(klik je nama page ni atas ni ek untuk terus directing ke page tu)


p/s : murah dah ni woi. takyah pikir minyak kete, duit hotel, aktiviti, makan minum. rugi tak pegi!

Labels: , , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!