It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Attention to all members a.k.a followers! Sila ambik award ni ya semuaaaa! sebagai tanda penghargaan :)
Sunday, August 5, 2012 | 9:18 PM | 6 comments

Salam semua!
selamat berpuasa bagi mulimin muslimat dan selamat bercuti kepada non-muslim.

bukak-bukak blog yang dah bersarang ni pagi-pagi.

tengok2~


follower dah 1K!
rasa nak pitam~

terharunya kalian rajin follow blog picisan ni ya walaupun aku tak rajin update~
sob sob *terharu*

so the lucky 1K follower is : http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/

so cik ros, sila ambil award ni yaaaaa!
*bulatkan mata*


dan kepada follower-follower yang lain,
bolehlah ambil award di bawah ni..
comel jugak kannnn! 
:)))




p/s : terharu lagi~ sobsob~


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!