It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Alhamdulillah..selesai untuk sebulan praktikum. tinggal lagi sebulan di SKPK Ipoh :))
Saturday, August 18, 2012 | 12:02 AM | 3 comments

Salam semua!

ffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!

tiup habuk! lama dah terabai blog ni~

homaiii~
dah nak abis puasa pun~

Tadi last Terawih, esok pagi last sahur, esok siang last puasa, esok Maghrib last berbuka. Harap bukan last Ramadhan buat kita.

macam-macam dah tempuh sepanjang sebulan berpraktikum time puasa ni.
alhamdulillah tenang je praktikum di SKPK Ipoh ni.
masa pun cepat je berlalu,

sedar-sedar dah abis sebulan :)










semoga tabah mengharungi lagi sebulan praktikum.

diharapkan murid2 tahun 3 bersabar dengan cikgu aida ya anak2 :)

p/s : sedang mengambil mood raya. masih tercari2..

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!