It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Wayang Kulit Purwo di Aswara
Sunday, July 15, 2012 | 9:18 PM | 4 comments
salam!

hari tu kemain ke ASWARA, KL utk nak tgk wayang kulit ni sebab bawah kelab teater diwajibkan pergi.
konon excited lah semuaaa~



ok nampak x permainan dia kat situ?
semua orang tunduk mengadap lantai.
sebab apa?
sebab tak paham satu habuk!
dewan dah ok..sound system dah ok..lighting dah ok..
sekali bahasa jawa dia keluar daaa~
100% teater ni bahasa jawa.
jawa. jawa. jawa.
paham?

mana aku nak paham!
T____T

2jam masa terbuang begitu saja..
dapat tengok benda tu bergerak pung pang pung pang je la dekat skrin tu!



ni barisan pemain..memang darah jawa semuanya agaknya.
good job pakcik semua.
tapi dicadangkan dekat pamplet tu tulislah bahasa pengantar adalah bahasa jawa.

P/s : saya melayu tulen. sekian~




Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!