It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Sunday, July 15, 2012

MAri meluncur atas ais di Sunway Piramid. murah bila bukan cuti sekolah.



Pernah ice skating?
belum?
pi try lekaih.
syok woo sampai kaki bengkak men.
haha

sila ushar harga
beza banyak di situ.
aku pegi weekdays. 
so RM15 saja. 
harga atas tu tak termasuk glove n stoking taw.
so nak jimat macam aku, baik bawak glove sendiri, stoking sendiri.
glove = RM8
stoking = RM5
kalau tak dah berapa kena bayar tu ha?

konon kaki kecik.
haha. comel pulak kasut macam ni.


suasana dari luar.
camera tak boleh bawak atas rink.
kalau ada yang tangkap2 gambar tu, laju je polis ice baju oren datang terjah.
dah la muka garang.
rawr~


aku suka gambar ni walaupun blur sebab nampak MACAM aku kurus.
kbye!
T____T

ni pun tangkap gambar depan pintu masuk rink jewwww.
nampak tak manusia baju oren belakang tu?
polis ais la tu.
jeling-jeling pulakkkk!
grrrrrrr~

terkedek macam ikan kekek!
haha. orang ke hulu, aku ke hilir.
nampak sangat noob!

ada pulak orang training kat sini.
wiwitttt! cantiknya ari atas ais gini~

pukul 2.30 & 4,.30 kot kalau tak silap semua kena keluar kejap sebab rink dah basah.
ye la..malaysia kan panas, sebab tu la rink cair lalu basah.
so van pembersih a.ka. penyedut air ni datang menyedut air di sekalian alam.
dah kering tu, dorang akan bukak pintu tu dan kalian boleh mula bergolek atas rink tu balik.

kami berempat!

p/s : dekat sini, once dah masuk guna tag tu, tak leh keluar dah. tapi boleh je duduk 5-6jam dalam ni kalau tak solat ke hapa. andas je ada dalam ni. surau non-ada~
 kalau nak masuk balik alamatnya kena beli tiket lain. haha.
so sebelum masuk tu kalau nak berbaloi, beli la makanan n minuman, letak la kat tempat mana2..
nanti lapar boleh minum. minuman or makanan kiosk dalam tu harga dua kali gandaaaa!
*PITAM*
kalau loker pun boleh bukak sekali je simpan beg2 duit semua. paham2 je la lapo cam ne nanti dah penat jatuh bangun-jatuh bangun balik.
haha

baju anak patung kertas versi besar!
korang penah main x ni dulu2?
^_____^

p/s : untung masa kecik dulu selalu main rollerblade :)

4 comments:

botolairkosong said...

besdhnye.da lme kmpunan nak men aiskating ni.sob3.

sweetsourlife said...

waaa..besnye... hari tuh g sunway ajak encik coke main dia xmoo.. teringin nak try..

aida4eva said...

botolairkosong : heee..tu laa..kita pun dah lama kempunan. bek g cepat..syok woooo~ :D

aida4eva said...

min : try la min..syokkk! tp lg bes men ngan org yg pandai main..boleh dia ajar kita :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...