It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

MAri meluncur atas ais di Sunway Piramid. murah bila bukan cuti sekolah.
Sunday, July 15, 2012 | 4:51 PM | 4 comments


Pernah ice skating?
belum?
pi try lekaih.
syok woo sampai kaki bengkak men.
haha

sila ushar harga
beza banyak di situ.
aku pegi weekdays. 
so RM15 saja. 
harga atas tu tak termasuk glove n stoking taw.
so nak jimat macam aku, baik bawak glove sendiri, stoking sendiri.
glove = RM8
stoking = RM5
kalau tak dah berapa kena bayar tu ha?

konon kaki kecik.
haha. comel pulak kasut macam ni.


suasana dari luar.
camera tak boleh bawak atas rink.
kalau ada yang tangkap2 gambar tu, laju je polis ice baju oren datang terjah.
dah la muka garang.
rawr~


aku suka gambar ni walaupun blur sebab nampak MACAM aku kurus.
kbye!
T____T

ni pun tangkap gambar depan pintu masuk rink jewwww.
nampak tak manusia baju oren belakang tu?
polis ais la tu.
jeling-jeling pulakkkk!
grrrrrrr~

terkedek macam ikan kekek!
haha. orang ke hulu, aku ke hilir.
nampak sangat noob!

ada pulak orang training kat sini.
wiwitttt! cantiknya ari atas ais gini~

pukul 2.30 & 4,.30 kot kalau tak silap semua kena keluar kejap sebab rink dah basah.
ye la..malaysia kan panas, sebab tu la rink cair lalu basah.
so van pembersih a.ka. penyedut air ni datang menyedut air di sekalian alam.
dah kering tu, dorang akan bukak pintu tu dan kalian boleh mula bergolek atas rink tu balik.

kami berempat!

p/s : dekat sini, once dah masuk guna tag tu, tak leh keluar dah. tapi boleh je duduk 5-6jam dalam ni kalau tak solat ke hapa. andas je ada dalam ni. surau non-ada~
 kalau nak masuk balik alamatnya kena beli tiket lain. haha.
so sebelum masuk tu kalau nak berbaloi, beli la makanan n minuman, letak la kat tempat mana2..
nanti lapar boleh minum. minuman or makanan kiosk dalam tu harga dua kali gandaaaa!
*PITAM*
kalau loker pun boleh bukak sekali je simpan beg2 duit semua. paham2 je la lapo cam ne nanti dah penat jatuh bangun-jatuh bangun balik.
haha

baju anak patung kertas versi besar!
korang penah main x ni dulu2?
^_____^

p/s : untung masa kecik dulu selalu main rollerblade :)

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!