It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Monday, July 9, 2012

Kedai makan sedap di kampung baru, kuala lumpur.


Salam semua!
kembali ke segmen makan makan gemok gemok.
haha.
kelas kau jahhh~

lokasi : Suraya Seafood Kg baru.

somtam sedap!


bahagian depan kedai ada macam2 buah untuk rojak dan somtam.



ni untuk pulut mangga. terbaik dari ladang!
sedap rupanyaaaa. first time aku makan ni haaa~

daging salai.
peeehhhh~ meletup habaq hang!
ni semua pembuka selera..bawah ni dah start makan secara serius :)


nyammmm~
siakap 3 rasa
kailan ikan masin
sup campur
tomyam campur


burrrpppp~ alhamdulillahhhh


kedai ni depan Noor Arfa batik.
senang je nak cari.
*muka yakin*


sign board kedai.
sedap makanan kat kedai ni..
murah pun murah.
makanan semua ni dari start pembuka selera smpai ke pencuci mulut,
rm89 je..makan boleh 5 orang.
sedappppp pun sedappppp :)

7 comments:

kimi jamai said...

nice entry , suka blog ni,keep it up! :)
jom sggah blog sy jgk,msih bru lg ni..hehe
thanks ye!
^_^

http://kimijamai.blogspot.com

dakosue said...

best blog awak jom folow blog sy..butik noor arfa tu kat belah mana selalu gi kg baru x perasan pulak cam nk try jer nmpk best menunya

aida4eva said...

kimi jamai : tq ehhh..insyaallahhh..mekasih dtg jenguk :)

aida4eva said...

dakosue : butik noor arfa tu terus je lepas belok kiri daripada masjid kampung baru kat simpang tu.. :)

Cik Bintang said...

kdai mkn tu dpn umah sy je..pulut mangga tu mmg sgt sdap!!! :)

aida4eva said...

cik bintang : yeke???best la dpt makan pulut mangga sedap ari2.. :))

Sharinginfoz said...

pulut mangga memang sangat sedap sini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...