It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Henech Schorlein Purpora. bukan sakit berpora-poraa~
Tuesday, July 3, 2012 | 12:02 AM | 0 comments

salam semua!
penah dengar tak nama sakit tu?
*take note ya parents yg ada anak kecil*
aku pun baru dengar sebab dina kesayangan terkena sakit tu.
3 hari warded.

sebak sangat tengok dia sakit.

tengok kaki tu..bengkak kan?
gambar ni la yg membuatkan aku menangis tersedu2 sorang2 dalam bilik.
T________T




*zoom in*
doktor cakap penyakit HSP ni terjadi di kalangan kanak2 je..
ada yang bahaya, ada yang tak.
yang bahaya tu kalau dah sampai serang usus.

punca tidak diketahui doktor kata.
rawatan pun tidak begitu efektif..dia akan baik sendiri kata doktor.

mula2..kaki dina bengkak sangat sampai bila pijak rasa sakit.
so dia tak boleh berjalan.
mama kena dukung je dia. esoknya tu, timbul ruam2 macam ni naik banyak sekaligus.
tengok video yang mama rakam dina mengesot je nak main pun..
pilu sungguh hati.
T___T
kemudian, bengkak akan surut mengikut masa..




si dina yang ceria walau sakit.
di gagahkan jugak pijak dan berdiri dengan betul supaya dia boleh balik.
tabah betul dina sayang along ni.
*kagum*
alhamdulillah sekarang sudah beransur sembuh.

moga tak sakit lagi ye lepas ni sayang.
:))
along tak sanggup tengok dina sakit lagi.
*nangis lagi*




Labels: ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!