It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

sesi menyelam bersama mimi si memerang di KLCC. err. aquaria KLCC lah.
Thursday, May 17, 2012 | 7:25 PM | 4 comments
salam semua!
diishtiharkan 2 mei 2012 haritu hari jadi mama.
so kami menyambutnya dengan kek beserta lawatan seharian ke aquaria sambil meredah hujan.
aw aw.
berbunyi sweet kan.
lublub 
:D

nom nom.

buah melaka.
kan entri sebelum ni aku ke melaka.
eh eh 
:D

selamat hari kelahiran mama!
sayang mama! :D


juga meraikannya dengan J'co. tgn kecik itu milik dina.
sempatttttt~

ikan piranha.
awwww.
ngeri pulak muka dia. buat muka manis tak boleh?
*lempang*

sesi menyelam ke dasar sungai dan terjumpa mimi si memerang.
hai mimi!
*muka teruja di situ*
T.T

kami berlima lagi.
inilah namanya keluar mulut piranha, masuk mulut jerung.
T___T


ikan pari tersebut melekat atau saja2 melekatkan diri di kaca itew.
bajet comel eh ikan?
awwwwww~

nama dia riri. 
tapi kelihatan mengantuk.
baiklah. awak tidor sajalah ye riri.

orang yang paling seronok masuk aquaria!

ini jerung ke ikan keli?
sedikit kompius.
T____T

fire prawn.
benda yg paling cantik aku rasa dekat aquaria tu. 
tapi kecik je udang ni. 
ada la besar kelinking. cepat ushar kelingking korang besar mana.
:P

p/s : kalau pegi berjalan dengan orang tersayang, seronoknya rasa lain macam kan :D
psssstttt : tak de la menyelam mana pun dengan mimi tu. masuk lubang bawah tank tu je boleh ambil gmbr n dekat2. tp tu pun dah syiokkk ma :D


Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!