It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Wednesday, May 16, 2012

guna GPS dalam melaka je adalah cool.......ke?haha


Salam semua!
fuh fuh fuhhhhhh~
*tiup-tiup habuk bersepah dekat blog ni*

lamanyaaaa tak update.
dulu masa laptop diam membisu, tak de mood pulak nak update sebab laptop dah bisu.
ni laptop dah kembali berceloteh, baru ada mood :)

banyak benda nak cerita ni.
bismillah~

ni adalah hal awal bulan ni hari tu. 
tak lama sangat kan?kan?kan?
*pejam mata*

aku pegi melaka dengan family lah :)



naik menara taming sari.
tapi mama gayat, jadinya berurut dengan OKU bawah tu je.
kemain lagi.

oi oi. cantiknya gambar ni.
jeles pulak aku.
aku tak dapat naik. S0bs~!

kami semua! :)
siapa lelaki berspek itu?
itu abang sepupu i lah.
single lagi taw. mai mai mai :P
*pangggg*


budak dina yang kuat merajuk.
haih.
geram betul.

ok naik river cruise ni.
sape penah naik?
best x?
T__T

ok now dah wishlist nak naik cruise kapal besar pulak.
aminnn :)

kat coconut shake klebang.
makanan lain pun ado!

nyum nyum.
dapnyeeee!
tapi aku tak dapat minum.
tak sihat masa ni.. so xdapat la rasa.
sape boleh buat delivery?
T_____T

bergayo buleh la dengan coconut shake ni.
*nanges*

haaaa! tetiba ada dekat pantai port dickson.
haha. secara tiba2.
hebat tak?
T________T

aku n mama tgk je dina main air berjemur konon boleh putih. ~_~'
haha.
abg sepupu dgn paksu aku pegi memancing.

budak dina dengan harapan konon dapat tarik banana boat tu.
weeekkkkk :P

sampai senjo baq hang dina main pantai ni.

ok tetiba kompius. besar sangat ke melaka ni sampai kena guna GPS ye?
jeng jeng jeng~
first time datang, memanglah macam tu.
anyway, terima kasih mama dan semua bawak kite jenjalan melaka n PD ye.

next~ entri aquaria KLCC pulak!

p/s : korang terer x jalan melaka? 

4 comments:

aizamia3 said...

ai guna GPS boleh sesat kat tetengah bandar Melaka tu.. hahaha.. buat malu kat orang kampung je..

aida4eva said...

haha..itu la pasal aizamia3. tak tercapai akalku mcm mn boleh sesat. itu yg guna GPS je. :P

ainol akasyah said...

hehehe melaka kecik je kak.. xpe2 next time tak payah gune gps lg :)

aida4eva said...

ainol : itulah pasal..hehe..insyaallah bley pro la next2 ni :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...