It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

guna GPS dalam melaka je adalah cool.......ke?haha
Wednesday, May 16, 2012 | 8:00 PM | 4 comments

Salam semua!
fuh fuh fuhhhhhh~
*tiup-tiup habuk bersepah dekat blog ni*

lamanyaaaa tak update.
dulu masa laptop diam membisu, tak de mood pulak nak update sebab laptop dah bisu.
ni laptop dah kembali berceloteh, baru ada mood :)

banyak benda nak cerita ni.
bismillah~

ni adalah hal awal bulan ni hari tu. 
tak lama sangat kan?kan?kan?
*pejam mata*

aku pegi melaka dengan family lah :)



naik menara taming sari.
tapi mama gayat, jadinya berurut dengan OKU bawah tu je.
kemain lagi.

oi oi. cantiknya gambar ni.
jeles pulak aku.
aku tak dapat naik. S0bs~!

kami semua! :)
siapa lelaki berspek itu?
itu abang sepupu i lah.
single lagi taw. mai mai mai :P
*pangggg*


budak dina yang kuat merajuk.
haih.
geram betul.

ok naik river cruise ni.
sape penah naik?
best x?
T__T

ok now dah wishlist nak naik cruise kapal besar pulak.
aminnn :)

kat coconut shake klebang.
makanan lain pun ado!

nyum nyum.
dapnyeeee!
tapi aku tak dapat minum.
tak sihat masa ni.. so xdapat la rasa.
sape boleh buat delivery?
T_____T

bergayo buleh la dengan coconut shake ni.
*nanges*

haaaa! tetiba ada dekat pantai port dickson.
haha. secara tiba2.
hebat tak?
T________T

aku n mama tgk je dina main air berjemur konon boleh putih. ~_~'
haha.
abg sepupu dgn paksu aku pegi memancing.

budak dina dengan harapan konon dapat tarik banana boat tu.
weeekkkkk :P

sampai senjo baq hang dina main pantai ni.

ok tetiba kompius. besar sangat ke melaka ni sampai kena guna GPS ye?
jeng jeng jeng~
first time datang, memanglah macam tu.
anyway, terima kasih mama dan semua bawak kite jenjalan melaka n PD ye.

next~ entri aquaria KLCC pulak!

p/s : korang terer x jalan melaka? 

Labels: , , , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!