It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Buku aku dilancarkan oleh Lee Hyori. eh. pemes la lepas ni~ T_T
Friday, May 18, 2012 | 5:35 PM | 5 comments

salam! 
kini aida dah bergelar penulis.
buku tu dah sampai korea dah. dilancarkan oleh Lee Hyori.
sila rujuk gambar di bawah. Hyori pegang buku aku!

ppppfffftttttttt!
aku pun kompius gak sebenarnya ni.
saja google2 image nama aku ni ha.
tetiba keluar macam2. takjub juga sekejap.
*lempangggg*

rupa2nya, ada teater musical tajuknya 'AIDA'.
tetiba terasa OHSEM di situ.
*fine.fine*
kalau tak percaya, klik dekat perkataan sumber bawah gambar itewww
:P

aku juga ada kapal cruise.
kapal ini juga bernama AIDA.
gilalaaaaaah~
sumber nama kapal : SINI
baru je dalam wishlist nak naik cruise. tuptup dah dapat sebuah kapal cruise lagik. mampu?
T.T
pening pula kapal pun ada nama aida. kenapa bukan fatimah? atau rosabella?
eh?eh?

aku juga ada talk show bertajuk : Ask AIDA!
berrrghhhhh!
hebat betul kau ye aida.
*angguk-angguk kepala bajet cool*
T_________T

sumber talk show : SINI 

dan yang paling aku tak tahan, ada baju, beg, pin  i ♥ Aida.
awwwww~
fan club aida mana lah ni yewwww.

sumber : SINI

p/s : kemainnya kalau aku ni tulis buku sampai ke Korea. menaip assignment pun mulut kumat kamit mengeluh. haha T__T

p/s/s : bagi yang belum namakan baby girl tu, boleh lah namakan baby tu dengan nama aida. otomatik dah ada teater muzikal, kapal cruise sendiri dan baju sendiri. hihi. 

p/s/s/s : maksud aida dalam islam = keberuntungan. insyaallah. aminnn :D



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!