It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, May 18, 2012

Buku aku dilancarkan oleh Lee Hyori. eh. pemes la lepas ni~ T_T


salam! 
kini aida dah bergelar penulis.
buku tu dah sampai korea dah. dilancarkan oleh Lee Hyori.
sila rujuk gambar di bawah. Hyori pegang buku aku!

ppppfffftttttttt!
aku pun kompius gak sebenarnya ni.
saja google2 image nama aku ni ha.
tetiba keluar macam2. takjub juga sekejap.
*lempangggg*

rupa2nya, ada teater musical tajuknya 'AIDA'.
tetiba terasa OHSEM di situ.
*fine.fine*
kalau tak percaya, klik dekat perkataan sumber bawah gambar itewww
:P

aku juga ada kapal cruise.
kapal ini juga bernama AIDA.
gilalaaaaaah~
sumber nama kapal : SINI
baru je dalam wishlist nak naik cruise. tuptup dah dapat sebuah kapal cruise lagik. mampu?
T.T
pening pula kapal pun ada nama aida. kenapa bukan fatimah? atau rosabella?
eh?eh?

aku juga ada talk show bertajuk : Ask AIDA!
berrrghhhhh!
hebat betul kau ye aida.
*angguk-angguk kepala bajet cool*
T_________T

sumber talk show : SINI 

dan yang paling aku tak tahan, ada baju, beg, pin  i ♥ Aida.
awwwww~
fan club aida mana lah ni yewwww.

sumber : SINI

p/s : kemainnya kalau aku ni tulis buku sampai ke Korea. menaip assignment pun mulut kumat kamit mengeluh. haha T__T

p/s/s : bagi yang belum namakan baby girl tu, boleh lah namakan baby tu dengan nama aida. otomatik dah ada teater muzikal, kapal cruise sendiri dan baju sendiri. hihi. 

p/s/s/s : maksud aida dalam islam = keberuntungan. insyaallah. aminnn :D


5 comments:

sweetsourlife said...

ceh..nak google jugaklah..cm sonok je.. baca tajuk tertipu jugak la td

Meor Adzim said...

NAK CARI NAMA MEOR pulak lah.. x pon DM.. HEHEHE sELAMAT MENJADI PENULIS YER..AIDA.. (MY GURL ALSO AIDA)

aida4eva said...

hehe minn..try la..mana taw ada kapal perang plak ke..hihi

aida4eva said...

amboi DM..kemain! hehe..cercuba..oh aida jugak? mesti aida kome tu comey kan..ye la..org nama aida ni semua comey2. haha *angkat bakul jap bleh*

ika nania said...

woo . banyak nye aida ! jadi nama aikah pon fames . hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...