It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Website Check peratus lemak dalam badan, berat badan ideal, peratus metabolisma badan(BMR), dab Body mass index (BMI) anda di sini. #PENTING
Monday, April 16, 2012 | 11:01 PM | 2 comments

salam semua!
pagi tadi aku ada pegi kiosk helath chek up.
hasilnya?
terus rasa down.
rasa nak diet laju-laju, jogging laju-laju.
haha.
hiperbola. sekian.

korang pun penting taw check semua ni untuk keep in track korang punya kesihatan.
bagi yang susah nak pegi check dekat klinik or hospital tu,
sini ada website untuk check.

pilih nak check yang mana, dan sila right klik gambar tersebut untuk ke sana ya :)

tapi pilih metric units ya kawan2.
untuk memudahkan kita ukur apa2 lah.
sedia pita tape untuk kira lemak semua tu.
:)

 
berat badan yang ideal.

boleh tengok berat apa yang sesuai untuk kalian.
supaya senang korang dah target.
dah dapat tu, maintainkan je lah :) 

 
kira BMI
sama lebih kurang macam atas tu ha.
tapi ni untuk lebih nampak kita punya berat limit sampai mana
kalau dah normal, jangan target nak underweight ye.
melampau namanya!
haha


 yang ni untuk tengok kadar metabolisma kita.
kalau tak silap, makin rendah tahap metabolisma, 
makin senang kita nak gemuk.
begitulah sebaliknya.
tapi..tapi..
semua ni bergantung juga untuk corak pemakanan kalian!
ingat naaaa~
 dan untuk bantu BMR ni, kita kena bersenam sekurang2nya 20 minit setiap 3 kali seminggu.
T____T

haaaa~
ni paling gerun!
part ni aku fail. haih
T_____T

kandungan lemak dalam badan.
ingat! tak semestinya kalau ringan, kurus, lemak tak banyak dalam badan.
pasal tu lah kena ambil ukuran berat, leher, pinggang dan pinggul.
pinjam la pita tape mak korang untuk menjahit tu jap kalau tak de :)
tak pun beli lah.
tak sampai rm2 pun tape tu haaaa.
:)


selamat mencuba.
sihat demi kesihatan yang berpanjangan.

p/s : jom sukan!


Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!