It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

makan steambot dan grill sampai se'eh.
Tuesday, April 17, 2012 | 3:22 PM | 2 comments
salam semua!
minat steambot? bakar2? 
kini kalian boleh makan dua-dua serentak!
haih. macam iklan pulak.
T___T

ni dekat tepi stadium selayang.
sorang 19.90 kalau tak silap.
murah eyyhhh.
ari tu makan kat nilai, rm27..
konsep yang sama tapi lagi banyak benda boleh bakar n rebus lah. 
yang ni suam-suam kuku je.
tapi makan sampai se'eh kata banner kedai ni.
memang kenyang pon! 
 proses merebus dan membakar dijalankan oleh para gentlemen :)
yang ladies tukang sumbat dalam mulut saja. sekian 
:D 
nampak tak keterujaan beraku di situ.
sila telan air liur anda slow2 
:P 

macam tak banyak kan?
sebab ape?
sebab semua dah masuk mulut!
haha
dak dina kerjanya tolong ambik air n amik mee nak rebus.
bosanlah tu dia. perut kecik. cepatlah kenyangnya. 

finally! 

bila dah kenyang buat ape?
menung lah tersandar kekenyangan.
mama n dina menung sama-sama dah ngantok kenyang sgt :D

 pegilah try ye pada yang berdekatan.
murah dan mengenyangkan :)

sekali-sekala apa salahnya kan .
gambo kedai lupa amik. sekian.
haha.
nama kedai ni 'Asapanas Bistro' makan sampai se'eh' kalau tak silap.
memang tepi stadium selayang tu je.



p/s : makan dengan keluarga lebih terasa nikmatnya :) 

Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!