It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

short update!
Tuesday, March 13, 2012 | 8:41 PM | 0 comments

alhamdulillah.
masih diberi peluang untuk menaip di arena blog ini.
*poyo*
blog yang terabai selama sebulan ni iaitu akibat kesibukan praktikum pertama.
penat mak~ 
walau penat, makan tak lupa malah makin dipam-pam wajah pelampung ini.
agaknya lama-lama muka ni dah boleh terbang dek bulat benau
T_____T

sekarang sekolah cuti, cikgu pun cuti juga.
tapi kerja dan assignment masih ada banyak namun tertinggal di kondo.
(alasan malas buat kerja)
 *lempang*

ada masa berlibur hingga ahad ini, kerna mula kuliah lg seminggu nanti pun akan kelam kabut dengan assignment yg macam-macam hal.

banyak benda nak update tapi tak terupdate.
tipikal lah tu kan.
sobsob

sampai ketemu lagi!


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!