It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

cikgu sekolah pun ada warna tema di SKPK Seremban. kau hado?
Wednesday, March 14, 2012 | 10:40 AM | 4 comments

salam semua.

korang ingat majlis kawen je perlu ada warna tema baju?
tak perlu tunggu orang kawen. jadi je cikgu dekat SKPK Seremban.

awwwww
(^____^)

warna hijau 

warna merah 

warna biru.


haaaaa. sekolah lain mesti xde kan :P
kat sini semua vogue-vogue.
 kami yg praktikal ni pun kena join sama sampai terkial-kial cari baju.
heeeee. xpe lah. syok! satu pengalaman berharga taw.

 SKPK Seremban best! 

sebenarnya bukan lah hari-hari ada warna tema.
just bila ada event je mcm warna hijau untuk hari maulidur rasul.
warna merah untuk rehersal n jamuan ging-xi-fa-cai.
n last day kami warna biru iaitu untuk hari anugerah kecemerlangan 
:)

p/s : tak kenal, maka tak cinta-lah :) 


Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!