It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Cbox pengganti shoutmix! mari lah Cbok di sini jerit-jerit dengan Cbox.
Tuesday, January 10, 2012 | 10:50 PM | 0 comments

salam semua.
merujuk kepada entri shoutmix dah kedekut tempoh hari,
kini aku dah jumpa pengganti iaitu Cbox.
jadi kalian boleh la cbok-cbok kan diri jerit di situ ye.


cbox ni penting untuk kalian-kalian tinggalkan jejak dan aku boleh ikut jejak korang balik sampai aku sesat di alam maya yang fana ini.
T__T 

sapa yang nak daftar, sila klik ke laman web Cbox bawah ni.

Cbox – chat for the social web


 
p/s : sengaja aku buat warna kuning supaya korang nampak sikit kontra di situ. motif? haha


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!