It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

cantiknya orang kurus kan? eh? cantik keee???
Tuesday, December 20, 2011 | 9:28 PM | 19 comments

salam semua!
sifat azali perempuan adalah ingin kelihatan cantik.
definisi cantik bagi setiap individu juga mungkin berbeza bagi setiap individu yang lain.
yang gemuk, nak kurus.
yang kurus, nak gemuk.
normallah tu kan. :)

tapi kalau dah kurus macam ni.





cantik ke?
mungkin tak cantik pada mata kita.
tapi cantik pada mata mereka.
cuma seksanya lah golongan aneroksia ni tahan makan amek pil semua.
tak susahlah nak cari yang natural cam ni.
pegi je afrika, kan ramai yang kurus-kurus sebab tak de makanan. 
ish ish ish.


p/s : makluk Allah s.w.t semuanya cantik :)

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!