It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

aku dah terkena! lintah laut dan obor-obor adalah binatang yang perlu dielakkan semasa bersuka ria di dalam laut.
Wednesday, December 14, 2011 | 9:19 PM | 17 comments

salam semua.
s0bs0b. ada perkara yang menyedihkan berlaku.


dah macam kena dera dagu aku ni.
dah macam ada orang cubit secara bertalu-talu.
balik je dari teluk batik hari tu jadi cam ni..
mula2 ckit. pastu merebak ke semua kwsn dagu.
OH TIDAK!

dua - tiga hari gak la aku biarkan..sebab ingatkan sunburn je tak de pape.
tapi mula risau sebab makin banyak dan pedih.
terus zaaassss jumpa doktor.

doktor cakap. ni gara-gara LINTAH LAUT.
macam ni la kot rupa lintah laut tu.
hasil ehsan pak cik g00gle.

doktor cakap maybe kena masa ombak rindu kuat masa dok syok melompat2 tepi pantai tu.
aku sorang je pn kena. tak cukup dengan sunburn muka itam, parut gangster kat pipi,tambah plak itam kat dagu, memang rupa macam mangsa dera
-_______-"

meh zoom sikit mulut dia.
gila bapak ngeri
-_______-
ni zoom ntah berapa ribu kali ntah.
aku terkena je badan lintah tu. kalau dia gigit?
nauzubillaah 
:(

yang warna-warni ni pun lintah laut. tapi mungkin bukan dekat perairan malaysia.
cantik..tapi bahaya.

wuuuuu~
sapa yang nak gi pantai tu beringat-ingat la ye mengkome-mengkome semua .

p/s : semoga aku cepat sembuh :)


update :


Review dermatix pada parut timbul


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!