It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

tag from irfan about some personal matter.
Monday, November 21, 2011 | 1:16 AM | 1 comments

salam semua
rasanya lama sungguh aku tak membuat tag
kalini aku ditag oleh rakan seperjuangan di maktab
thanks irfan :)
kalau nak tahu,dia ni pandai gila memasak.
sedap pulak tu. kerdilnya skill memasakku berbanding dak irfan nih.
heeee~
ok2.time utk menjawab soalan. 


1.Apa warna kegemaran anda and justify your choice.
semua warna aku suka. tapi more to red and blue :)

2.Sejauh mana anda patut sabar jika kawan anda buat xendah je kat anda..(suam-suam kuku)
try approach dulu. kalau bolayan, sabar je lah. sabar itu separuh dari imannn..*kengkonon*
(sedang cuba mendidik diri untuk menjadi lebih sabar)


3.Cara-cara yg relevan untuk mencari duit dengan inisiatif sendiri..(pastikan halal)..hehe
kerja part time lah..kerja jd cashier ke, jaga anak orang ke, buat tusyen ke..

4.Perlukah bercinta,jika anda rasa belum tiba masanya?..
cinta itu seperti udara. kita tak nampak..tapi kita dapat merasainya.
yes..i do in love since 5 years ago and i hope it last forever..eternally :)

5.Anda suka dia,anda sayang dia..tapi dia "macam" dah ada yang punya..mengalah?..(tema:pasangan hidup)
jangan kalah sebelum bertanding. itulah prinsipnya :)
jika dia milik kita, takkan lari gunung dikejar.

6.Biar papa asal bergaya. Komen anda?..haha
errr~ tk patut la..cuma kadang2 kalau shoping sakan sampai tak sengaja abiskan duit nak buat cam ne ye dak?*ayat backing diri sendiri* haha

7.Soal pilihan. Satu pilihan menyakitkan,satu pilihan merosakkan..mana satu anda pilih?..why?.
nak pilih gapo dio ni ifan?huuuuu~ tok se pilih belako lah~


8.Perfume ape yang best dan berpatutan untuk lelaki di pasaran?..hahaha
errr..susah untuk menjawab soalan itu kerana belum pernah membeli perfume lagi untuk ahli keluarga mahupun kekasih. heee~ maybe perfume adidas yang kat watson tu kot.
penah try sembur2 dulu. wangi jugakk :) 


9.Orang yang suka barang branded,kurang keyakinan diri..betul ke?.
ntah la..maybe dia lebih pentingkan kualiti berbanding kuantit. hak masing2 kan.
kalau mampu apa salahnya. but for me, i choose kuantiti. choiii!


10.Kenapa anda berblog?.
kerana suka meluah perasaan dalam bentuk tulisan. kalau dulu ada diari. sekarang ada blog. ha giteeewww.

11.Tuliskan luahan kasih sayang anda untuk ibubapa anda..like..(I Love My Mum,I Miss My Dad)..hehe..
sayang kalian semua yang sentiasa ada dalam jiwa raga ini. mama,adik-adik, mak, abah dan semua family,sedara-mara aku tak kira jauh or dekat.air yang dicincang takkan putus kan..oh.. begitu juga dengan future family to be. *ok ini gatal. heeeeee~*

anyway, thanks irfan
(^______^)


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!