It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

sales 50% + 70% di Vincci, Jaya Jusco, Wangsa Maju
Saturday, November 19, 2011 | 3:48 PM | 4 comments

salam.
sesuatu yang menarik bagi kaum hawa di luar sana.
terutamanya kaki shoping :)

malam semalam aku menyaksikan sesuatu yang menarik. 
sila lihat dan kejar ke sana selepas ini jika berminat.

 tengokkkkk! 

 50% weyhhhhh~

 part ni dah macam pasar malam pulak aku tengok longgok-longgok =.="

 ramainya manusia~

cantik kan kasut pepel ni :) 
after diskaun dalam RM20++ jew :D
murahhhhh kan :)

 50% dan 70%
wowwwww.wowwwww!

 ok kasut ni memang menawan kalbu. 
seyes cantik woi!
cuba check harga befor diskaun n after diskaun bawah ni.

before : RM69.00
after : RM34.50

seyes semua orang pn boleh beliiiii :D
tapi aku tak la beli. sebab aku dah banyak dah kasutttttt.*ayat pujuk hati*
#okbai


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!