It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

MALI'S CORNER,PLATINUM WALK DANAU KOTA
Monday, November 28, 2011 | 10:03 PM | 2 comments

salam semua.
makan. makan. makan.
lagi post tentang makan.
pernah try nasi lemak or char kuey tiaw mali's corner?


 gambar ehsan dari blog GTO
sedap ooooo!

 ni banner kedai dan gambar hadapan kedai.
konsep kedai adalah layan diri sepenuhnya. macam fast food lah.
beratur untuk beli makanan dan minuman. 

 tengok!! kemain panjangnya barisan.
sampai setengah jam beratur untuk mendapat makanan.
incik botak kata, barulah adventure nak makan.
-.-'

 kedai ni ada dua buah lot kedai. tapi tak cukup sampai boh meja tepi,depan n belakang kedai.


punya la ramai pelanggan.
disebabkan gelojoh makan sebab tunggu smpai setengah jam, terus lahap so tak sempat snap gambar makanan. (T_T)
so gambar atas ni ihsan google.
tapi makanan dia memang sedap.
superb lah nasi lemak n char dia!
tapi. tapi..
servis pekerja agak kurang. mungkin penat agaknya.
dah macam zombi je aku tengok sorang pekerja tu. haha

pergi cuba ye!
kedai ni betul2 belakang uptown danau kota. sebelah menyebelah dengan tutti frutti, ani sup utara n oldtown white coffe.
waktu operasi :  2.30 petang sehingga 5 pagi.

p/s: boleh ganti maria tunku sabri dah ni :P tenkiu incik botak! <3

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!