It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Makanan di Gasoline dan senarai cawangannya. SEDAP!
Friday, October 7, 2011 | 10:31 PM | 3 comments

Gasoline, Look Out Point Bukit Ampang memang terbaekk!!
entri ini adalah kesinambungan daripada entri INI


  
nasi siapa ni? errrr~ ape eh nama dia?
tak ingat! tapi sedap. buahaaha 
 ni nasi aku, butter chicken rice!
superb sedap woi~
 yati punya. crab stick fried rice. mahal sikit, tapi sedap banyakkkk :D

 kam heong chicken rice. pun sedap, KATANYAA~

 sedap jugaakkk~
 sleeping beauty. awwww~
kelas kau jah! 
air yang berjaya ditelan B)

sumpah sedap makanan kat gasoline outlet look out point ni.

sini ada map untuk ke sana :)

tapi semalam dah try gasoline dekat times square, makanan dia, errrr~
strongly not recomended. nak try pun try la dekat autlet lain or dekat atas bukit ampang ni ye 

ni ada list outlet : 

1. Look Out Point, Hulu Langat, 68000 Ampang, Selangor, Malaysia. 

2. F1, AV. 135-139, 1st Floor, Asian Avenue, Sunway Pyramid Shopping Mall, No. 3, Jalan PJS 11/15, Bandar Sunway, 46150 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia. 

3. G-12, Ground Floor, Block E, The Heritage Village, Jalan SB Dagang, 43300 Seri Kembangan, Selangor, Malaysia. 

4. 6F-51, 6th Floor, Sungei Wang Plaza, No. 9, Jalan Bukit Bintang, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia.

5. Lot 03-115, 3rd Floor, Berjaya Times Square, No. 1, Jalan Imbi, 55100 Kuala Lumpur, Malaysia. 

6. Lot 224, 2nd Floor, The Spring Shopping Mall, Jalan Simpang Tiga, 93300 Kuching, Sarawak,

7. Kepong, 80-82, Jalan Metro Perdana, Barat 2, Taman Usahawan, Kepong 52100 Kuala Lumpur

8. I-City, Lot B-21-G, Jalan Multimedia 7/AH, Citipark, I-City, 40000 Shah Alam, Selangor, Malaysia.

selamat menjamu mata :D



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!