It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Monday, October 31, 2011

kucing adalah binatang kesayangan rasullullah

salam warga blogger.
tengok lah gambar kucing bawah ni.


ololololo~
hati pun cair kan tengok.
comey sangat.

tapi kenapa ada yang tergamak dera kucing? simbah air panas dekat kucing? 
pijak anak kucing smpai mati? biar tak makan sampai seminggu dua?
dan banyak lagi yang aku sendiri tak dapat bayangkan. 
nauzubillah.

mogamoga lepas ni tak de lagi dengar penyiksaan terhadap haiwan.
aminnnn

9 comments:

Rin_Aff said...

suke kucen jugak...
tapi bila dah bela...sayang sangat...& susah nak terima kenyataan kalau die pergi...huhu...

aida4eva said...

rin : kannnn. dh jd mcm a part of family :)

dwaty said...

seyes comelll...

Prince Halilintar said...

mmg comey..yg mganiaya binatang tu dah xde sifat manusia dah..

HK said...

teringat kat sorg member. siap wat status fb 'get d hell out of here' utk org yg suka kucing padahal kat umah ade je kucing sekor. xfhm btol.

aida4eva said...

dwaty : kan kan. superbly comelll~ hehe <3

aida4eva said...

prince : tu la..binatang tu pun makhluk allah yang berhak hidup :(

aida4eva said...

HK : ish2. kenapa ngan dia tu? ada masalah mental agaknye. *emosi*

mvp_dina13 said...

TEPI SKETT!!!

euwwwwwwww!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...