It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Tiada unsur arak di dalam biskut Munchy's
Thursday, September 15, 2011 | 12:32 AM | 7 comments

Berhubung di dalam post sebelum ni mengatakan Biskut munchy's mengandungi arak,
ni adalah entri penjernih keadaan..

menurut Blog Mazidul Akmal Sidek, sejurus beliau mendapat kiriman sms dan panggilan orang ramai mengenai isu ini, beliau terus menghubungi pihak Jakim. Pihak Jakim memaklumkan bahawa berita tersebut palsu dan tiada Jakim Putrajaya yang bernama HJ. JALIL B. RAIHAN.

untuk maklumat lanjut dan penerangan encik wartawan tersebut, sila ke blog beliau -> SINI

jadi, semua orang dah boleh makan biskut munchy's tu.
makanlah tanpa was-was.
hehe
(macam iklan ubat gigi pula^^)


p/s : entri sebelum ni aku berniat nak share sebagai langkah jaga-jaga. mana tahu berita tu benar tapi kita taknak ambil peduli kan. prevention is better than cure kawankawan :) 




Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!