It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Thursday, June 9, 2011

PUJI ATAU KRITIKLAH ENTRI KU INI

salam semua..
hari ni segmen lagi.

klik pada header bawah ni ye untuk join juga.


Berdasarkan gambar ni , karangkan satu entri dan kaitkan dengan dunia blogger .. Tidak lebih 100 patah perkataan ..


bagi aku, gambar kereta berderet-deret ni menunjukkan persaingan antara blogger untuk merebut pembaca dan untuk berjaya. sebagai contoh, kita dah di hadapan antara para blogger lain, tapi, bila pandang belakang je, ramai lagi blogger yang beratur yang merebut tempat kita di hadapan dan bila-bila masa kita akan dipintas sekiranya kita tak ada usaha untuk mengekalkan tempat kita di hadapan.

jadi, kesimpulannya, usaha tangga kejayaan! ^^ selain itu, kita kena sabar dan beretika ketika berblogging agar dapat mengelakkan kontroversi dan sekaligus akan meningkatkan prestasi.

pheeewiiittttt (gaya amy search) 

p/s: tak minta dipuji dan tak minta dikeji..kritiklah seikhlas hati :D 

31 comments:

azam said...

wah...cantik blog ni.....
berotak²lah di jalan raya
followwwwww......

aida4eva said...

tq azam :D
pandu cermat, jiwa selamat :)

DaYuEkUmiEkO said...

blog cute..entri pun best..hehehe..gud luck!!!!saye follow jugak..=)

'CikMimiEy' said...

wahh , suke ayat ni :'usaha tangga kejayaan '.... nak potong lain orang pon biar lah kena ngan cara kan ..erkkk ?? betol kedop ni...hihi

shopping2u said...

dtg sini pulak..


jgn lupa kembali..

http://www.my-shopping2u.com/

solomolo said...

kena fikirkan juga apa yang pembaca mahu bile dia masuk ke sesuatu blog...
entri yang menarik akan menarik lagi ramai pembaca...

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

yup. betul. setiap saat, persaingan antara bloger, berlaku. kita cuma perlu berusaha untuk menhadi lebih baik dan elakkan pertelingkahan =)

nice entri dik ;)

terima kasih berkongsi pendapat dan teguran~

hm..dah godek2..
pakcik berminat nak tahu perkembangan entri dan blog ni.
maka, pakcik follow kamu~ jika sudi, singgah dan follow pakcik.
update2 selalu~

pakcik punya link blog entri segmen ni :

http://fadzli-rt.blogspot.com

☀ Izzaty Hedry☀ said...

kurangkn kontroversi .. tingktkn pretasi anda ..=)

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄


adei..error ke tadi? huhu..
yup. berusaha menjadikan diri kita dan blog, menjadi lebih baik. opersingan sihat ;)

terima kasih berkongsi pendapat dan teguran~

hm..dah godek2..
pakcik berminat nak tahu perkembangan entri dan blog ni.
maka, pakcik follow kamu~ jika sudi, singgah dan follow pakcik.
update2 selalu~

pakcik punya link blog entri segmen ni :

http://fadzli-rt.blogspot.com

Eera Shera said...

very nice..hehe

♥ Frau Reen ♥ said...

blog awk cntik..jom komen n folow cni

http://clickheartyamereen.blogspot.com/2011/06/puji-atau-kritiklah-entri-ku-ini.html

cik Ida said...

nice entri chekgu!

Alia Natasha said...

wuhuuuuu ~ kuragnkan kontroversi tingkatkan perestasi .

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

bijak!

KUREKURE COMEL said...

mmg ramai gile blogger skrg ni....
cuma jgn sombong kan...hehehe...

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

betul tu.. kena la rajin berusaha... bukan mudah nak berjaya kalau tiada usaha... happy blogging.. (^^,)

cik gege said...

yeah! elakkan kontroversi tingkatkan prestasi.. =)

http://gegeriuhgegeombak.blogspot.com/

aida4eva said...

DaYuEkUmiEkO : tq syg! :) banyak lg kena improve ni <3

aida4eva said...

'CikMimiEy': skrg ni guna lif lg cepat kan..hihi..sgt betul..nak potong org pun biarlah dgn cara bermaruah :D

aida4eva said...

shopping2u : tqvm:)

aida4eva said...

solomolo : sgt btl..tp aida xpandai nak wat bg menarik..huhu..cam ne ye?

aida4eva said...

... : tq!!! :) insyaallah sy akan ke sana :D kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi..hehe

aida4eva said...

☀ Izzaty Hedry☀ : sgt betul! :D

aida4eva said...

Eera Shera :maceh laling :)

aida4eva said...

♥ Frau Reen ♥: mecehhh! insyaallah sy ke sana nanti :)

aida4eva said...

cik Ida: err..cikgu?hehe..lama tak dgr..maceh2~ <3

aida4eva said...

Alia Natasha : yup yup..marilah kita bersama-sama..hehe

aida4eva said...

mvp_dina13 : bijak? minum susu dutchlady..tu yg bijak tu..haha..gurau2..mn de bijak :P

aida4eva said...

KUREKURE COMEL : betul2..kalau semua blogger mcm mina kan syok..peramah je kamu :)

aida4eva said...

Izzat Nazmi Saiful Bahri : tersangat lah betul..kalau tiada usaha..macam mn nak berjaya kan :)

aida4eva said...

cik gege : yeahh! betul2..sep sikittttt! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...