It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

bogel dan hijab
Wednesday, June 22, 2011 | 11:08 PM | 11 comments

macam ni la gayanya bila berhijab seperti berbogel. tapi ini transparent.
bukan ketat or nipis je pakaian tu.
masyaallah. ramai pula yang mempersendakan islam.
gambar ehsan google..terkedu aku sekejap!



tak pasti samada yang di dalam gambar itu memang seorang muslimah atau yang cuma mempersendakan agama islam. nauzubillah. aku pun tak tahu ape motif minah ni. sedih tengok. aku edit la kotak putih tu sebab minah atas ni memang tak pakai pape kat bhgian tu. ade pulak yang menangis air mata darah kalau aku tak edit tu.

nauzubillah.

entri related: islam tetapi bangga juga berbogel

p/s: moga kita diteguhkan iman..amin...


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!