It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Monday, May 30, 2011

Wanita bawa kemaluan lelaki yang menyerangnya ke balai polis. strategi mempertahankan diri terbaru.


salam.
selalunya kita dengar perempuan mati lepas dirogol kan,
takpun perempuan tu trauma lepas dirogol atau diganggu,
tapi kali ni kes ajaib.

................................................................

DHAKA: Seorang wanita berusia 40 tahun memotong kemaluan seorang lelaki yang didakwa cuba merogolnya dan membawanya ke balai polis sebagai bukti, kata polis di sini, hari ini.

Ketua Polis daerah itu, Abul Khaer berkata, wanita itu yang sudah berkahwin, diserang suspek ketika sedang tidur di rumahnya di daerah Jhalakathi, kira-kira 200 kilometer selatan Dhaka malam Sabtu lalu.

"Ketika suspek cuba merogol mangsa, wanita itu memotong kemaluannya dengan sebilah pisau. Dia kemudiannya membungkus kemaluan itu dalam beg dan membawanya ke balai polis Jhalakathi sebagai bukti jenayah," katanya.

Kemaluan itu disimpan di balai polis dan suspek sedang menjalani rawatan di hospital. - AFP

sumber di sini : link
.....................................................................

stail kan. pasni yang lelaki tu pulak yang trauma. haha.padan muka. 

tak guna gak bila kesalahan merogol ni kena penjara 2, 3 tahun je, pastu kua merogol balik. konon peluang kedua. ye la. peluang merogol kali kedua pulak. bek POTONG je. lagi bagus! haha.

pesanan kepada semua wanita, pas ni beli pisau swiss tu ye. simpan dalam poket.

jadi ape-ape, kasi potong je terus.
better we prevent than cure kan
(^_____^)


p/s: yang perempuan, please cover your aurat for more protection, yang lelaki pulak, please control your lust before you lost yours. o.0

8 comments:

misscha said...

peh...gile2.....

jemput blogwalking :)

http://misscha-cecite.blogspot.com/

Pojiekyra said...

pndai hng nuh aida huhuhu

aida4eva said...

misscha: gile kan..keh3...jom2 :)

aida4eva said...

kyra: haha..mestilah :P

Cik Ezy said...

hahak..
nsb malang laki tu..
dh ilang teruna..
wahaha

aliaa farhana said...

kak aliaa nak simpan pisau rambo la...hahahaha

aida4eva said...

cik ezy: bukan ilang teruna ja..ilang terus kejantanan beliau. hoho

aida4eva said...

kak al: pisau rambo?lagi ganas..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...