It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

AKU KATA TAK NAK , TAK NAK LAA !
Tuesday, May 31, 2011 | 1:05 AM | 11 comments

salam semua. mari kita boikot ramai-ramai pada rokok.

dengan join segmen ni.
(klik banner di bawah untuk join)


aku sangat tak suka pada rokok mahupun perokok itu sendiri.
depa ingat style la dok hembus-hembus asap tu wat bulat-bulat.
ceit.
sangat tak cool okey?

abah aku kena heart attack pun disebabkan rokok ni jugak. tapi alhamdulillah dia dah pun berubah sejak lepas kena serangan jantung tu. makin sihat lagi ada lepas tak merokok ni.

yang kat luar tu apa lagi? takkan nak tunggu dapat heart attack baru nak berubah?
bak kata abang beng tadi dekat facebook..'nak menten bodi ka menten bodo?'

bagi aku, memang menten bodo. haha. memang kasar bunyinya untuk orang yang tak sayang diri sendiri. 


p/s: dok sedut-sedut pastu hembus apa dapat pun tak taw. haih.

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!