It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Tuesday, January 4, 2011

maaf ye aku menyusahkan k0rang. *sedih*



salam.
harini bermulanya sem baharu dengan azam sama yang tak pernah tercapai.
huh.
jadi,amek keputusan wat azam yang umum je. untuk jadi lebih baik dari semalam
hihihihi.
budak drjah satu pun bley azam macam tu kan.
ala..
aci la..aci la..
errrrr~

SEBENARNYA, aku nak bagitaw yang aku baru tukar link dari mentositubiru.blogspot.com kepada aida4eva.blogspot.com. 

jadi,aku tengah dalam progress untuk pergi kesemua blog yang aku follow n gtaw pasal perkara ni pada follower-follower aku yang cantik dan hensem lagi baik hati. *pehhh..byk gle kne bergolek ke satu2 blog*




maaf ye atas kesulitan anda sume,
dan trima kasih aku ucapkan c0z bagi kerjasama untuk tukar link tu kat dashboard or follow aku balik supaya url tersebut dapat berfungsi dengan baik di blog anda. :)


aku gtaw s0h ramai-ramai repair link ni kan,sebabnya ada follower yang kata mereka tak dapat bukak blog ni dari dashboard merek. *sedih*



terima kasih sangat-sangat-sangat atas kerjasama kalian!
-______-




3 comments:

Faizal n Fashitah said...

Dah tukar dah link XD

Hana Lockheart said...

um... ok ok.. note that. thnks bgthu.

aida4eva said...

tenkiu kalian :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...