It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Boleh jadi gila kehulu-kehilir cari barang tak jumpa!
Thursday, January 20, 2011 | 1:37 PM | 4 comments

Gara-gara nak cari baju t-shirt KRS no 5!



Semua kedai kat area sri gombak aku cari,nan adoo gak. Ari ni, pegi kajang dengan classmate untuk sambung pencarian. Satu pekan kajang cari, jawapannye masih nan adoo. Yang adoo, gambar je la. Untuk sedapkan ati walau baju tak dapat. Ciskek sungguh!

yan, en cool blog, aku n yati 

dina,en. cool blog lagi dan aku lagik.


Peginye dengan Yan, Yati dan Dina. Bergambar dengan belon cool blog ni. Korang cuba tanya aku sedap tak?Tak pun. Aku tak beli. Aku kan sayang duit. Haha.
Dah dekat kajang tu, lajak la sikit ke bandar baru bangi untuk ke restoran UK (urat ketin). Walaupun aku sayang duet, aku juga sayang perut ak. So aku pon makan la dengan lahapnye. tapi mahai gile wooo..semangkuk kecik pun dah 7 hengget. aku makan sup urat ketin tu la..sedap weh..sy0k je kunyah macam jeli-jeli. tapi belum abes semangkuk pn dah kenyang tahap maksimm. 7hengget la katakan..tak kenyang pun kena cakap kenyang.hihi.


Maaf. Gambar aku bersama makanan sahaja ada. Lupa pulak aku nak tangkap gambar mereka dengan makanan. Opppsss. Abaikan mr. pimpe yang nak interframe dekat dahi tu. Aku dah feeling-feeling aishwarya rai ni ada tanda merah dekat dahi. Haha.
Cool kan mr. pimple tu! -_____-*nanges*

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!