It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

kaedah utk menggedik zaman purba kala
Sunday, December 12, 2010 | 4:06 PM | 2 comments
yyuuuuuhuuuuu~~~

ni post yang ke3 setelah berpikir doplohpatribu minit untuk menghapdet. hadoihadoi..sosial network..mesti sume orang ada kan..sejak ak pandai gne tenet,sampai la ak makin bebal ngan tenet ni,bermacam-macam sosial network yang ada. korg pun mesti melibatkan diri secara langsung kan dengan sosial netw0rk ni..hekhekhek.



1st yang ak terlibat dulu dengan mirc..ala..yang chat-chat macam orang xde life kat luar tue..hadoi..ak pun penah dok g cc je men mende alah ni ngan kawan-kawan seperjuangan..rajin gak dulu nak tambah kawan la bagai..konon chating ngan orang luar speaking leh improve kita pny english la..chhooiii~haha


kampung net la, budak kampung lah..chat ikot room negeri lah,cybernet la.macam-macam adooo..ada yang xpenah dengar ek?
korg bukan lahir zaman aku kot..*tua kah ak??hoho


Dengan mirc ni,kita bley reka nickname kita..antara yang popular dolu-dolu aku guna, mawar berduri, budak kampung, gadis desa, unguviolet..ntah ape-ape jadah la yang aku pikir masa dulu..
adoi..pitam bl igt balik..hohoho..mmg ho liau..
korg penah guna x dulu? ape ek nama-nama samaran kalian?ada tak macam momoru bertopeng ke,sailorchibi moon  ke, ala..zaman-zaman horman baru menari-nari dalam badan..camni la gayanye..:p

dulu masa budak-budak,ble orang asyik tny asl plz..(age/sex/location) haha..mesti tak mau kalah gtaw umo 20, 22, 24 la..padahal pmr pn tak lepas lagi..haha ;p ..location plak xkan nk boh nama kampung kan,mn ade class maa..boh trus daerah yang agak-agak femes or tempat yang agak canggih wlu kau tak penan jejak kaki kat situ macam kat ipoh,kolompo,johor..*poyo lebih

sekarang plak bile orang tny,malu pula mau ngaku suda 20 ++..tetiba umo 17 or 18..baru kau taw~ LOL

p/s: ade lagi ke yang maen mende alah mirc ni ye??

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!