It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

eerrr..nak mintak tolong boleh?
Friday, December 24, 2010 | 12:37 AM | 9 comments

malam jumaat ari ni ye..patut la aku seram sejuk nak kluar tadi..
keh2..pentakot punya manusia..

ha..sempena malam jumaat ni kan,
nak mintak tolong kalian jawab soalan bley.
aku tengah kompius ni -_-

cuba teng0k gambar bawah ni.

(takyah kerut2 dahi teng0k,klik je utk besarkan) :p

nak tanya..
eeerrrr~

kenapa CTR tu ade yang tulis NA lah, 18% lah, 11% lah?
tak paham?
NA tu ape ek?
(N= nah)+ (A=amik) = NAH AMIK?
haha..kejam nye kalau begitu.
tolong2..spe2 bley tolong jelaskan aku yang blur ni?
lagi satu,kenapa rm0.25 je?bila nak rm250 ni?
haha..
*meh lempang laju-laju*


(^___^)

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!