It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Bi0data Budak Mentos
Friday, December 3, 2010 | 4:46 PM | 8 comments
Amek ketas dari buku bm cikgu hishamudin..koyak yang tetengah tu..hokey..mula sekarang!!

Nama : Mentos~lah..binti Biru :) haha..ada jugak kne cepuk ni
Nama panggilan : M,men, tos, ment,ntos..(*kejadah kan) k lah..k lah..
Tempat lahir : spital..dlam dewan bedah rasenye..xpasan la masa tu kat ne
Tarikh Lahir : satu hari di bulan oktober
Makanan kegemaran: yang mak masak
Minuman kegemaran: yang manis-manis,yang sejuk-sejuk
kawan baik: rahsia
musuh: rahsia
Kenangan manis: rahsia
Kenangan pahit: rahsia
Pesanan: Nanti kita balik sekolah sama-sama ye :)

xmemenuhi kriteria pemarkahan langsung biodata ni..
tp ni la yang rajin digodek masa sekolah dulu..baru kawan je,mintak biodata,kawan je mintak biodata..
pastu layur tepi-tepi kertas dekat api ubat nyamuk*konon berseni sangat la tu kan..
yang paling best,boh bedak,pastu lipat-lipat kertas cantik-cantik*konon dah wangi sangat la persahabatan tu kannnnnn :)
 macam tu la senario berkawan dulu-dulu..memang superb best..

harap-harap,sekarang pn dari blog pn boleh bina friendship macam tu jugak*dh lme ketinggalan minah ni* takpe..takpe..better late than never kannnn~
mohon tunjuk ajar dari sifu-sifu blogger sekalian..nak edit 'about me' pun makan masa berhari-hari..*ok tipu*
tapi memang sangat banyak yang kuranglah..*sambil nyanyi~ajari aku tuk jadi pria terhebat!*

kalau keyakinan diri dah meningkat,baru ak post lagi (Y........Y)..tqvm :)

Labels:


| Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!