It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Friday, December 3, 2010

Bi0data Budak Mentos

Amek ketas dari buku bm cikgu hishamudin..koyak yang tetengah tu..hokey..mula sekarang!!

Nama : Mentos~lah..binti Biru :) haha..ada jugak kne cepuk ni
Nama panggilan : M,men, tos, ment,ntos..(*kejadah kan) k lah..k lah..
Tempat lahir : spital..dlam dewan bedah rasenye..xpasan la masa tu kat ne
Tarikh Lahir : satu hari di bulan oktober
Makanan kegemaran: yang mak masak
Minuman kegemaran: yang manis-manis,yang sejuk-sejuk
kawan baik: rahsia
musuh: rahsia
Kenangan manis: rahsia
Kenangan pahit: rahsia
Pesanan: Nanti kita balik sekolah sama-sama ye :)

xmemenuhi kriteria pemarkahan langsung biodata ni..
tp ni la yang rajin digodek masa sekolah dulu..baru kawan je,mintak biodata,kawan je mintak biodata..
pastu layur tepi-tepi kertas dekat api ubat nyamuk*konon berseni sangat la tu kan..
yang paling best,boh bedak,pastu lipat-lipat kertas cantik-cantik*konon dah wangi sangat la persahabatan tu kannnnnn :)
 macam tu la senario berkawan dulu-dulu..memang superb best..

harap-harap,sekarang pn dari blog pn boleh bina friendship macam tu jugak*dh lme ketinggalan minah ni* takpe..takpe..better late than never kannnn~
mohon tunjuk ajar dari sifu-sifu blogger sekalian..nak edit 'about me' pun makan masa berhari-hari..*ok tipu*
tapi memang sangat banyak yang kuranglah..*sambil nyanyi~ajari aku tuk jadi pria terhebat!*

kalau keyakinan diri dah meningkat,baru ak post lagi (Y........Y)..tqvm :)

8 comments:

SYAFIQAH / S said...

wah dina dah ada blog!
congrates congrates!
hahaha :D

A6MFI said...

haha..terkedek-kedek la aku m.cik..
kena berguru ngan kau lah naik sem nanti :)

aisYah (", said...

camat berkenalan ment0s biru..
i first f0llow u tw..
haha :P

A6MFI said...

camat berkenalan juga...
aawwww~ saya sangat terharu wahai cik aisyah!mau nanges ni*lap laju2*
lebiu~lah!<3

aisYah (", said...

jgnla begitu..sy pn rse nak nages..
lap u t0o~hahaha
eh..letaklah sh0utmix tw t..

aida4eva said...

shoutmix??haha..baek2..puas aku godek2 mende alah ni..y0ish!!ajarin aku d0ng nanti ya bukk! :)

mvp_dina13 said...

TEPI SKET!!!

Oh aida! (cm mdm joe sebut tau!)
Tahniah! I hav folow uuuuuuu...

aida4eva said...

dina!!maceh2 :))
jgn lupa cup cake ! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...