It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Short escape to Cameron Highland.
Monday, September 28, 2015 | 10:45 PM | 0 comments

Salam september.

Lagi berapa bulan je dah nak habis 2015.

phewwww..banyak betul yang jadi tahun ni.

Apa-apa pun, Cameron Highland masih macam dulu.

Cuma bezanya bisa bikin jem macam lebuhraya utara selatan waktu perayaan.

Short escape is ze best walau penat sikit.

Tapi tak pe..mummy kan kuat. 

kah!


Naik pukul 10 pagi dari simpang pulai, sampai Brinchang pukul 11,30 pagi.

ke Lavender Valley, Taman Sedia, Healthy Strawberry Farm, Tea Bharat Plantation, Pasar malam Cameron. Setel.

6,30 petang turun balik. Unfortunately, pukul 9 baru sampai simpang pulai.

kahkahakah. Nasib bawak auto. Kalau manual, mau kaki kejang dah dalam kereta tekan clutch. Tabah sangat mak jemah. haha



Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!