It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Herbalife Event : 5K Fun RUN. Nutrition Day
Wednesday, October 29, 2014 | 3:35 PM | 1 comments
Salam Semua!

pada 25 oktober yg lepas, herbalife malaysia anjurkan larian 5km di taman tasik titiwangsa.

memang best! ramai gila orang. almost 5ribu orang taw!

yang bestnya, dapat tshirt, shake dan shaker cup dengan yuran tu.

500 pelari terawal dapat medal!

phewww..den xdapek la sebab terlewat sampai. lalu, lari pon terpelahan.

eh..eh.

hahaha.


tengok barisan belakang tu..punyaaaa ramai orang!
alhamdulillahh..semua nak jalani hidup healthy lifestyle.




dengan bob firdaus yang dah turun berat lebih dari 50kg.
wowwwww.

*hasil adalah tipikal. hasil individu mungkin berbeza*




pemain squash no 2 negara, Low Wee Wern 
 pon ada. best yaw! Beliau merupakan atlet yang disponsor oleh herbalife. hebatnya dia! bdn kecik je. tapi power!

rugi korg xjoin. event ni bukan hanya terbuka pada ahli herbalife je..tapi, semua dijemput hadir. tapi bergantung pada tiket la..hari tu, 3 minggu sebelum event dah sold out. phewwww~

ok laaa...barang siapa yang nak join event2 mcm ni lagi, let me know yaaaa.

jom jom :D

call/sms/whatsapp 0132858185

Labels: , , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!