It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Makan sikit tapi tak kurus2? Meh kurus secara sihat!
Tuesday, March 11, 2014 | 10:49 PM | 0 comments


Salam.
ramai yang kata..
'aku tak makan banyak pun.'
'sehari makan sekali je. makan roti je.'
'tapi tak kurus2 pun aku.'
heh~


sebaliknya,
bila diet, tgk gambar atas ni yg tengah2 tu..
bila diet yg tak betul, tak sihat, metabolisme kita akan menurun..
so kalori tak terbakar dan sekaligus lemak pulak yang timbul.
toksin dalam bdn pun meningkat.
sebab tu selalu jadi pening2, muntah-muntah.

sekarang ni, aku just amek nutrisi herbalife setiap pagi dan kadang2 malam untuk tingkatkan kesihatan.
mudah sangat, buat shake tak sampai  pun 5 minit. tapi shake tu kayaaaaa dngan pelbagai nutrisi yg 
cukup lengkapkan sarapan korg dengan herbalife shake
dan rasa sendiri apa perbezaannya :)

"Keputusan ini adalah tipikal. Hasil Individu mungkin berbeza-beza."

Labels: ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!