It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Percutian ke Sabah 6hari 5malam
Wednesday, February 26, 2014 | 3:18 PM | 1 comments
Salam semua!!
Alhamdulillah minggu lepas dapat spend 6 hari 5 malam kat sabah.

A lovely vacation with lovely ex-housemate.

kami dapat tiket airasia murah giles weyh! rm90 pergi balik..murah kan kan?



so first day, arrived KKIA Terminal 2 pukul 5.30..check in di Sea Park Tanjung Aru.. malam weollz makan seafood kat tanjung aru beach..purnama ke ape tah tempat tu..
tapi besttt..banyak kedai n kena pilih betul2..thankfully ada zizan n atap yg mmg duduk sabah..dorang ni kawan sekelas n semaktab kat kl dlu :) so dorang la yg pilih2kan kedai n tawarkan harga.



2nd
pagi2, we took a morning walk for breakfast and the beach!
yeay dapar bergambar gila2 kat pantai :)
after checkout hotel, kami kr muzium sbh..heee..nama pon cikguuuu~ pegi muzium laaaa. haha bayaran 3rgt per person..dalam muzium sabah tu ada kampung warisan..boleh tgk macam2 jenis rumah panjang kaum2 di Sabah..
sebelum bergerak ke tuaran, kami singgah ke monumen double six untuk bergambar dan makan ..weeeee~
bermalam di tuaran hari kedua ni..rumah kawan one of my exhousemate :))




Sejuk bhai tuaran ni.
belom kundasang lagi! weeee~ pagi ni nak ke kundasang! yeayyy..singgah dulu rumah terbalik di tamparuli. weeee~
disebalik kisah rumah terbalik ni ialah anak pasangan rumah ni terlalu nakal smpai diibaratkan rumah ni boleh jadi terbalik wooo~
rm10 per person..

Then, perjalanan diteruskan ke kinabalu park weeee rm3 per person.
Kat sini siapa yg rajin hiking boleh naik route yg disediakan utk tgk reflesia. Timpohon gate dalam ni adalah gate permulaan utk yg nk mendaki gunung kinabalu. Jadi, maksudnya kita di kaki gunung kinabalu yeay!!
Seronok sgt kami ni. bila bergambar je mesti nk melompat ! haha

Terus lagi ke Poring Hotspring.
Xyah bayar masuk ni..tunjuk je tiket kinabalu park tadi. jimat!
kat hotspring ni boleh mandi air panas or just rendam kaki je.
kami rendam kaki je la..
dalam ni jugak ada canopy walk kena bayar rm3 per person n kena cas kamera rm5..
dalam canopy walk ni ada 3peringkat jambatan gantung..best!
gila goyang2 jambatan gantung ni. haha. tapi style route n jmbatan ni sama sebijik mcm canopy walk frim. hihi

dah setel rendam kaki dgn air panas, jalan dlm hutan n lalu titian gantung, kami ke 'Tagal' di sg.murali rm5 per person untuk fish spa. kalau rm10 untuk body spa.
haha. besar gilos oooo pekerja2 fish spa ni..ikan kelah,ikan keli, semua besar2 daripada lengan den!
mula2 geli2 je..last2 sakit woi ikan2 ni gigit.. haha.
kalau yg buat body spa tu xtaw la camne nasibnya. haha pengsan -_-"

kami pilih homestay di Walai Tokuo, Kundasang. rm110 untuk 5orang..
pehhhh sojuk!! bukan macam cameron ke bandung punya sejuk. giles punya sejuk. mcm duduk dlm peti ais atas. haha
xpayah pakai aircond ke pakai kipa pon. mandi wajib dgn air panas heater..phewww..

setel 4 hari..hari kelima akan bersambung nanti sebab banyakkkkkk sangat gambar kat pulau. yesssss..hari kelima kami island hoping. seronok sgt!!

Stay tuneeeee ~ :))

Labels: , , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!