It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Internship di SKPK Jalan Peel, Kuala Lumpur
Monday, August 5, 2013 | 12:15 PM | 2 comments

Salam semua!

Alhamdulillah selesai internship di SKPK Jalan Peel, Kuala Lumpur.
Internship ni sebulan je.
tak mengajar sgt, buat projek kat sekolah n thesis je.
tahun ni dah sem 8..
so ini lah terakhir kali mengadap sekolah dalam tahun ni.
insyaallah tahun depan di sekolah sendiri.
moga dipermudahkan urusan posting.

insyaAllahhhhhh!

perhimpunan isnin.
lagu sekolah.
budak pekak pun boleh nyanyi taw :)


kami berlima.
belakang tu hasil projek PSS sekolah :)

ni pulak projek mural before n after.

nice kan?
eh eh puji diri sendiri pula kbai :p


Labels: ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!