It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Cara untuk beli produk herbalife
Thursday, July 25, 2013 | 10:44 PM | 0 comments

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit."
"Keputusan ini adalah tipikal. Hasil Individu mungkin berbeza-beza."

SALAM.
Ramai yang tak tahu macam mana nak beli produk herbalife.
tak sure nak beli or cari kat mana.

HQ herbalife ada di :
1. KUALA LUMPUR :
Ground Floor, Plaza See Hoy Chan
Jalan Raja Chulan, 50200 Kuala Lumpur, Malaysia

2. PENANG :
Unit B21&B22,
Sunway Perdana Pusat Komersial,
No 41 & 43, Jalan Todak 6,
Seberang Perai Tengah, 
13700 Penang

3. JOHOR
no 73 & 75, Jalan Harmonium 35/1,
Taman Desa Tebrau,
81100 Johor Bahru

4. KOTA KINABALU
G30 Ground Floor,
Kompleks Asia City,
Ph. 2A, 88000 Kota Kinabalu, Sabah


Tapi, korang tak boleh terus walk in beli kat HQ ni melainkan korang dah jadi ahli.
so optionnya, korang kena cari ahli herbalife dan suruh dorang daftarkan korang.
susah2, aida pun boleh, nombor aida dah berlambak kat blog ni kan :)

atau pengedar bawah barisan aida pun boleh :)
no harm punya :D




ok ni adalah cara2 untuk dapatkan harga herbalife.

Step by Step harga Herbalife:

1. Beli harga retail (diskaun 0%) sebab nak cuba dulu, tak tau Herbalife ni berkesan atau tak, kalau tak puas hati boleh dapat money return policy.

2. Beli harga diskaun 25% sebab dah cuba Herbalife dan produk ni berkesan, signup jadi pengedar dengan beli beg bisnes Herbalife untuk dapat harga murah sikit.

3.  Beli harga diskaun 35% sebab produk ni berkesan pada diri sendiri, boleh kongsi untuk isteri, anak, mak, ayah.

4. Beli harga diskaun 42% sebab kawan dah ramai tegur nampak perubahan, mula nampak peluang perniagaan atau pendapatan sampingan.

5. Beli harga diskaun 50% sebab ni tahap diskaun maksimum dan tahap untuk bisnes secara serius. Tahap untuk jadi coach serius sebab dah dapat result diri sendiri, keluarga dan tolong kenalan.




ANDA YANG TENTUKAN :)


nak lagi info pasal herbalife, boleh klik tulisan INFO HERBALIFE atas page ni 
or boleh klik link bawah ni ye :-




atau, untuk tahu lebih lanjut, boleh LIKE





contact us :

Aida
Call/ SMS/whatsapp/LINE/WeChat : 013-2858185
Facebook : Aidatul Amiza (LINK)

Wan
Call/ SMS/whatsapp : 019-4114855
Facebook : Ahmad Ridhwan (LINK)

Labels:


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!