It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Cara berpuasa dengan HERBALIFE
Thursday, June 20, 2013 | 10:36 AM | 1 comments

SALAM SEMUA!!

sekarang ni dah bulan syaaban. maka siapa yang belom ganti, sila ganti yaaa kawankawan :)
Jadi, bagi yang consume herbalife, nak tahu bagaimana nak consume herbalife ketika bulan puasa,
meh tengok gambar ni :)



Sila praktis berpuasa di bulan rejab ni dengan herbalife supaya nanti bulan ramadhan lagi senang dan perut mudah adjust dengan nutrisi yang diperlukan.
Tambah2 lagi, bulan puasa lagi senang nak turun berat dengan herbalife.
sebabnya pemakanan kita terkawal, tak ada kudap2 masa petang2..
tambah2 lagi, bersahur dengan menu yang amat mudah!
shake je tak sampai 5 minit!
para ibu dan isteri tak perlu dah masak makanan macam-macam masa sahur..buat shake je pun dah kenyang dan badan dapat nutrisi yang diperlukan.
dengan teamix pulak, dapat bekalkan tenaga pada badan sampai waktu berbuka.
takdelah mengantuk, lapar je di siang hari!
mudah bukan?
:)



 
 
 untuk sahur, kalian boleh ikut jadual yang ada tulis bersahur atas ni..mana2 pun boleh..
yang penting, Shake Herbalife..samaada ada F3 atau tidak, bergantung kepada program masing2 yang coach kalian dah ajar :)

ok berbuka pun sama :)

jadual yang tulis malam ni maksudnya waktu moreh lepas isyak terawih tu..makan yang light-light je la..
kan dah shake :) so makan yang ringan-ringan je ye :)


Jom semua!
 Sihat Bertenaga Di Bulan Puasa, Langsing Bergaya Di Hari Raya.


Kenapa bulan puasa ni kita perlu berpuasa dengan shake herbalife?

1. 10 hari pertama 10% sel-sel badan jadi lebih sihat
2. 10 hari kedua 60% sel-sel badan jad lebih sihat
3. 10 hari ketiga 100% sel-sel badan jadi lebih sihat.

Jadi, overhaul/format badan anda kepada sel badan yg lebih sihat so jadi lebih bertenaga dan kekal ceria di bulan puasa! Jangan berkira sangat dengan badan.
Reward badan dengan makanan yang sihat supaya kita dapat menjalankan ibadah dan kerja kita dengan lebih sempurna dan bertenaga!
:)

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit."
"Keputusan ini adalah tipikal. Hasil Individu mungkin berbeza-beza."

Labels: , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!