It's Aida4eva

The common life of a homosapiens.

Saturday, May 4, 2013

Selamat membuang undi!


SALAM semuaaa!!!

mesti ramai yang dah balik kampungkan untuk buang undi? 
moga berhati2 di jalanan. jgn bawak laju2..kmpung tak lari. pos undi pun tak lari. insyaallah korng sempat mengundi. 
aku? errrr..ada sikit silap masa proses daftar yang membuatkan nama aku takde dalam senarai nama undi. haih. rugi dah satu undi kan?

undi itu sgt berharga ye. boleh ubah masa depan negara. 
jangan perjudikan nasib sesuatu negeri or daerah konon nak try2 itu try ini. nak tukar balik lg 5thn taw! mcm2 boleh jadi :)

so, sebelum pangkah, fikir dalam2 dulu. bukan sebelum sampai tenpat undi korang nampak bendera 'itu' lg byk..bendera 'ini' lagi sikit. 
so korang nal undi yang banyak.

nehiiiiiiii~

ini bukan pesta flora fauna nak undi ikut hiasan. 
haih.

pendek kata, dh boleh mengundi tu mohon panjanglah akalnya :)


sekiannn..

*terasa begitu dewasa tulis post mcm ni.*
T____T


p/s: pandu cermat jiwa selamat *ingatlah org yg tersayang :))

2 comments:

Kuazue Mohd said...

as salam..

BW n polow terus...hihihi..bleh snap pic penimbang herbalife tu tak? cemana ek ghupa penimbang yg leh baca segala pai leh budget umo jadi berapa n berapa n g mana fungsi penimbang tu yg boleh sukat semua tu ya? kompius n teruja nak tahu..

aida4eva said...

Salam kuaze..insyaallahh lepas ni sy post ye..awk area mana ek? If kat kl, kita boleh meet up utk timbang n buat body analysis utk awk..free je :)) contact 0194114855 or 013858185 ye ;))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...