It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Selamat membuang undi!
Saturday, May 4, 2013 | 9:36 AM | 2 comments

SALAM semuaaa!!!

mesti ramai yang dah balik kampungkan untuk buang undi? 
moga berhati2 di jalanan. jgn bawak laju2..kmpung tak lari. pos undi pun tak lari. insyaallah korng sempat mengundi. 
aku? errrr..ada sikit silap masa proses daftar yang membuatkan nama aku takde dalam senarai nama undi. haih. rugi dah satu undi kan?

undi itu sgt berharga ye. boleh ubah masa depan negara. 
jangan perjudikan nasib sesuatu negeri or daerah konon nak try2 itu try ini. nak tukar balik lg 5thn taw! mcm2 boleh jadi :)

so, sebelum pangkah, fikir dalam2 dulu. bukan sebelum sampai tenpat undi korang nampak bendera 'itu' lg byk..bendera 'ini' lagi sikit. 
so korang nal undi yang banyak.

nehiiiiiiii~

ini bukan pesta flora fauna nak undi ikut hiasan. 
haih.

pendek kata, dh boleh mengundi tu mohon panjanglah akalnya :)


sekiannn..

*terasa begitu dewasa tulis post mcm ni.*
T____T


p/s: pandu cermat jiwa selamat *ingatlah org yg tersayang :))

Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!