It's Aida4eva Pengedar Herbalife Malaysia 0132858185
Nama/Name:
No. Telefon/Handphone Number :
Alamat email/Email Address:
Pekerjaan / Occupation :
Di mana anda tinggal/ Where do you live :
Pernahkah anda mendaftar sebagai ahli Herbalife dalam masa 2 tahun sebelum ini?/Have you register as a member of Herbalife in the past 2 years?
Pilih perkara yang anda inginkan di bawah./Are you interested in any of below? Menurunkan Berat Badan / Lose weight
Menaikkan Berat Badan / Gain weight
Meningkatkan Kesihatan / Improve Health
Meningkatkan Tenaga / Improve Energy
Mencantikkan kulit / Improve Skin
Menjana Pendapatan Tambahan / Earn Extra Income
Catatan@maklumat tambahan yang membolehkan saya untuk membantu anda/Extra information that can help me to guide you :

This online form was provided by Freedback.

Cara pengambilan produk shapingkan/kuruskan badan sambil tingkatkan kesihatan badan. #herbalife
Wednesday, January 9, 2013 | 3:48 PM | 1 comments

Cara Penggunaan :

1st Method
Breakfast : Minum Shake ( campurkan F1 dua scoop dgn satu scoop F3 dgn air sejuk 400ml)
Lunch : Makan nasi cam biasa (nasi setengah dari biasa)
Dinner : Minum Shake ( cara same cam atas)

2nd Method
Breakfast : Makan macam biasa
Lunch : Minum shake
Dinner : Minum shake

3rd Method
Breakfast : Minum shake
Lunch : Minum shake
Dinner : Makan nasi macam biasa (nasi setengah dari biasa)

Untuk air teamix, campurkan serbuk tea dengan air suam or panas...Sehari aku sarankan minum air tea 2-3L..Nak buat pekat ke,cair ke, terpulang..Lagi pekat or banyak kau minum air tea, lagi banyak boleh bakar lemak korang..Teamix nih bagus...selain bakar lemak, benda nih boleh tambah energy.

Tips Tambahan :

Lepas minum shake, jangan makan apa2...Nk makan nasi, tunggu lepas 4 jam..Shake tuh bagi tahan lapar..kalau lapar gak, makan buah..sediakan stock buah banyak2..lagi bagus makan epal hijau, tak pun rebus brokoli, makan. kenyang insyaallahh..bagus pun bagus :)

Buat senaman ringan, sit up or skipping..buat kat rumah je..lagi cepat berat korang turun
pesanan doktor, kurang minum air kosong boleh sebabkan kerosakan ginjal. So pastikan 25kg berat kita bersamaan 1 litre air ya. bukan segelas ja. :P maknanya, kalau 50kg, 2litre air lah. kalau 75kg? 
*buat2 xpandai kira* :P


Diingatkan, waktu lunch or waktu dinner yang korang tak minum shake herbalife ni, korang boleh makan nasi macam biasa..

cuma korang kena kawal sikit kuantiti makanan yang korang ambil..kurangkan nasi, lebihkan sayur, kalau boleh, jangan makan lauk2 yang berminyak, bersantan dsb yang tak elok untuk kesihatan kita ni ya.

Kalau tak consume herbalife pun korang kena elakkan makanan berminyak ni..sebab memang tak elok..minyak boleh tingkatkan kadar lemak dalam badan.

"Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos,merawat, mencegah atau mengubati mana-mana penyakit."

Korang kena disiplin dan kuat semangat..kalau nak lagi speed up penurunan badan ni, konsistenkan senaman hari-hari..dapat 30 minit sehari pun dah ok..asalkan keluar peluh..



013-2858185


Labels: , , ,


Older Post | Newer Post
Click Click ^.^


ContactUs Entries


Latest




Testimoni Saya, Pengedar Bebas Herbalife

Sila Jerit Sama-sama


Iklan Berbayar

free counter
Submit Your Site To The Web's Top 50 Search Engines for Free!